Верона и Ювентус играят при в двубой от 14-ия кръг на

...
Верона и Ювентус играят при в двубой от 14-ия кръг на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Верона 0:1 Ювентус, претенции за дузпа от домакините

Верона и Ювентус играят при в дуел от 14-ия кръг на италианската Серия А. Мойс Кийн откри резултата в 60-ата минута.

„ Жълто-сините “ са в извънредно неприятна серия от осем следващи загуби, а от началото на сезона имат едвам една победа и закономерно са на последното място с 5 точки.

„ Биаконерите “ още веднъж потеглиха нагоре в класирането, откакто записаха четири следващи триумфа в шампионата, в това число подобен над Интер предишния кръг, и заемат седмата позиция с 25 точки и при победа през днешния ден могат да излязат даже на трето място.

/ /

Срещата започва с опит за напън от домакините, които сътвориха няколко рискови момента пред вратата на рожденика Матиа Перин. Още в третата минута Ибрахим Сулемана шутира мощно от воле пред дъгата на наказателното поле, само че топката профуча около лявата греда на гостите.

Верона продължи да бъде по-активният тим и в 16-ата минута Кевин Лазаня насочи мощен удар от отдалеченост, само че Перин внимаваше и улови.

Минута след това тимът на Верона провежда добра офанзива, при която Кевин Лазяна смъкна в наказателното поле към Милан Джурич, който обаче беше изпреварен в последния миг от Данило, който почисти.

В 22-ата минута пристигна и първият удар в мача за Ювентус. Отправи го Аркадиуш Милик отвън наказателното поле, само че право в ръцете на вратаря Лоренцо Монтипо. Постепенно " биаконерите " взеха превес във владението на топката и по-често започнаха да заплашват вратата на домакините.

Мартин Хонгла също опитва изстрел от отдалеченост за Верона в 35-ата минута, който бе прецизен, само че без проблеми за Перин.

Три минути по-късно Николо Фаджоли даде топката за Мануел Локатели пред наказателното поле, който шутира технично с десния крайник, само че Монтипо мазета удара в левия си ъгъл в корнер.

До почивката домакините бяха по-активния отбор, само че попадение по този начин и не падна. Секунди преди паузата Сулемана излезе самичък против Перин и стреля в навън. В тази обстановка беше отсъдена засада, само че от повторенията се видя, че финален с топката е играл Локатели, което означаваше, че възможен гол евентуално щеше да бъде зачетен.

Pari all’intervallo, buone occasioni per i gialloblù. AVANTI VERONA!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР